Software

Een nieuwe PC of laptop wordt altijd geleverd zonder bijkomende software. Office en een antivirus pakket zijn essentieel. Tevens kunnen wij een boekhoudpakket verzorgen.

Office 365

Office 365 heeft een abonnement dat geschikt is voor uw bedrijf, ongeacht de omvang en behoeften van uw organisatie. Met Office 365 kunt u uw bedrijf eenvoudiger runnen. Alles wat u nodig hebt om overal en altijd uw werk te doen.

Wij helpen u met het kiezen van het juiste abonnement.


Kaspersky - Bescherm uw bedrijf

Omdat er steeds meer wordt vertrouwd op computers en internet, zijn alle bedrijven kwetsbaarder voor malwareaanvallen en cybercriminaliteit op hun computers. Waardevolle bedrijfsgegevens, online banktransacties en gevoelige gegevens lopen gevaar.
Kleinere bedrijven staan voor dezelfde beveiligingsrisico's als grote organisaties, maar beschikken vaak niet over de tijd of middelen om complexe IT-beveiligingsoplossingen te configureren en beheren. Kaspersky Small Office Security biedt professionele beschermingstechnologie├źn die zo zijn ontworpen dat u deze eenvoudig kunt installeren, configureren en uitvoeren.


Venice - Boekhouden wordt een plezier!

Met de business software Unit4 Venice voert u uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer met een glimlach! De handige functionaliteiten van Venice zorgen voor administratieve vereenvoudiging zodat u snel en effici├źnt uw boekhouding, facturatie, voorraden en contacten bijhoudt. De dagelijkse input is geautomatiseerd. Analyses en rapporten maakt u met een muisklik. Uiteraard voldoet de business software Venice aan de laatste wet- en regelgeving!