Office 365Office waar en wanneer u het nodig hebt

Overzicht

Office 365 zorgt voor een cloud versie van de meest belangrijke communicatie & collaboratieproducten van Microsoft in de "cloud". Concreet betekent dit dat u op een makkelijke manier uw eigen pakket aan applicaties samen te stellen die van nut zijn voor uw onderneming en zijn medewerkers. Het onderhoud gebeurt door professionals van Microsoft, wat er voor zorgt dat u tijd, moeite en geld bespaart.

Enkele functies:

  • Professioneel e-mail & agendabeheer via Microsoft Exchange online
  • Gebruiksvriendelijk documentenbeheer dankzij Sharepoint Online
  • Instant messaging & videoconferenties dankzij Lync
  • Bewerk uw documenten (of maak nieuwe documenten aan) via Microsoft Office Plus

Aanmelden, opstarten & samenwerken

Alle medewerkers (zowel vast personeel als tijdelijke contracten) kunnen op een simpele en veilige manier hun documenten en de documenten van anderen raadplegen, bewerken en delen. Bovendien heeft men toegang van op quasi elke locatie (thuis, op kantoor, hotel, beurs, ...) en toestel (Laptop, IMac, IPad, telefoon, ...).

Zorgeloze oplossing

Aangezien alle informatie in een datacenter van Microsoft gehost wordt hoeft u zich geen zorgen meer te maken over back-ups, beschikbaarheid, updates, virussen en meer.

Een oplossing op maat van uw organisatie

De flexibiliteit van Office365 en onze jarenlange ervaring zorgen voor een oplossing op maat van uw organisatie. Of u nu een kleine organisatie bent met basisbehoeften zoals het delen van e-mails en documenten of u bent een grote organisatie en wenst gebruik te maken van SharePoint integratie met CRM, Workflows, Infopath forms of andere functionaliteiten in beide scenario's hebben we ervaring en kunnen we u helpen.

We garanderen een beschikbaarheid van ... 99,99%

Als u betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt dan zit u goed bij Office365. Microsoft garandeert een uptime van 99,99%, mét een financiële garantie.

Laat uw medewerkers productief werken!

Office 365 zorgt voor een gedetailleerde integratie van zowel de lokale als de cloudgebaseerde werklasten. Op die manier kunnen uw technologie investeringen een maximum aan rendement behalen. Bovendien bepaalt u het tempo van de implementatie zelf. Wenst u klein te starten of onmiddellijk alle functionaliteiten te benutten? U kiest het pad dat u wenst in te slaan en niet de technologie.